Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében

Előbb, vagy utób minden háztartásban szükségessé válik a duguláselhárítás. Sajnálatos módon az igazán makacs dugulás otthoni módszerekkel nagyon nehézkesen, vagy egyáltalán nem szüntethető meg. Önnek viszont nem kell kétségbe esnie, ugyanis a duguláselhárítás minden terhét leveszem a válláról!

Duguláselhárítás bontás nélkül?

Igen, az esetek 95 százalékában megoldható a dugláselhárítás bontás nélkül, ám ha esetleg eltört a szennyvízelvezető rendszerben egy cső, illetve olyan nagy mértékű sérülés keletkezett a rendszer egyes pontjain, akkor általában a duguláselhárítás szakember is a javasolni fogja a cső kicserélését az optimális szennyvízelvezetés érdekében. Mivel minden egyes duguláselhárítás más, és más a dugulás fajtája miatt, ezért konkrét időintervallum nem határozható meg, azonban elmondható, hogy jó a szakképzettség, és a korszerű felszerelés birtokában viszonylag gyorsan, akár fél, illetve 1 órán belül megtörténik a beltéri duguláselhárítás. A kültéri duguláselhárítás általában hosszabb folyamat, akár több órát is igénybe vehet. A kültéri rendszereknél egyébként érdemes 1-2 évente kihívni a szakembert, hogy átspirálozza, illetve átmossa, kitisztítsa a teljes rendszert, megelőzve evvel a dugulás kialakulását, és az evvel járó kellemetlenségeket (feltörő szennyvíz, stb.)

Duguláselhárítás házilag, otthoni körülmények között

Beltéri rendszerek esetén a duguláselhárítás előtt fontos szerep jut a megelőzésnek. Mindenek előtt feltétlenül győződjünk meg arról, hogy a szifon átjárható-e, vagy sem. Abban az esetben, ha a szifonban nem található komolyabb szennyeződés, úgy szereljük össze azt szakszerűen, különös figyelmet fordítva a tömítések, hogy nealakuljon ki csöpögés. A duguláselhárítás második lépéseként használhatunk egy kevés lefolyó tisztítószert – márkákat nem sorolnék fel, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy az olcsóbb, itthon gyártott termékek általában jobban helytállnak – öntsünk a mosogatóba egy éjszakára, és ezt másnap reggelig hagyjuk állni. A kültéri csapadék elvezető rendszerek, a különféle kerti folyókák, illetve aknák és az udvari összefolyóknál a dugulás fő okozói általában a por, a föld, a sár valamint a fákról lehulló falevelek és a faágak. Ezért érdemes körültekintőnek lenni, és a megfelelő fedeleket, illetve rácsokat a helyükön tartani, valamint időnként célszerű ezeket megtisztítani, hogy megelőzzük a dugulás kialakulását. A nagyon nagyra növő, és jelentős gyökérzetet eresztő fák esetében érdemes átgondolni a csatorna nyomvonalra ültetését is.

Szagtalanítás és tisztítás a duguláselhárítás után

A duguláselhárítás után sajnálatos módon mindenképpen lesz némi kosz, illetve kellemetlen szagok is elő fognak fordulni. Azonban egy tapasztalt duguláselhárítás szakember fel van készülve az ilyen zavaró tényezők megszüntetésére, így az Ön otthona a duguláselhárítás után ismét tiszta, komfortos, és higiénikus lesz. Minden bizonyára azt Ön is tudja, hogy az illatok rendkívüli módon befolyásolják a komfortérzetünket. A duguláselhárítás előtti otthon kellemes érzete visszaállítható különféle anyagok használatával. Ennél persze sokkal fontosabb az, hogy a környezetünk higiénikus, és tiszta legyen. A különböző környezetbarát tisztítószerek használatával Ön könnyedén meg tud szabadulni szinte az összes baktériumtól, így nem kell tartania a fertőzésektől sem, ha engem választ!

“Hívjon, és leveszem a válláról a duguláselhárítás terheit!

+36204915089